Leegstand als kans, lokale voedselteelt, werken met beschikbare middelen en mensen, permacultuur

Leegstand als kans, lokale voedselteelt, werken met beschikbare middelen en mensen, permacultuur

woensdag 25 juni 2014

Nationale Tuinweek 21 juni 2014

Wat een succes! Wat een succes! Wat is het een enorm drukke en gezellige dag geworden! En alle bezoekers waren even enthousiast!

Om 10.00 uur begon het. De zon scheen volop en het was al gelijk 30 graden in de kas! De laatste puntjes werden op de i gezet. Paul had 50 koeken en snoepzakjes geregeld (dank aan Anita!). Anne had een hoeveelheid appels en bananen meegebracht. Patrick en zijn vrouw Adrie hadden een feest gemaakt door diverse soorten eigengemaakte watersoorten (Linde water, kaneel/tijm water, citroen melisse water, etc. etc.), wortelgebak en cupcakes met heuse handgemaakte groentes (!) erop, mee te nemen.
We zaten nog maar net aan ons eerste kopje koffie en de eerste bezoekers arriveerden al! We hebben de gehele dag heel veel rondleidingen gegeven, het initiatief uitgelegd en uitleg gegeven hoe het allemaal werkt in de kas.

Er is een heel leuk divers publiek langsgeweest. Jong en oud vonden het geweldig! We hopen dat er ook nog meer personen bij ons in de kas willen komen tuinieren.

Volgend jaar doen we zeker weer mee!





 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten